BIES

Lonneke Dort/De vriendelijke stiefvaders/Marie Koet/David Linsze
di 25 apr 20:00 - 22:00
  • di 25 apr
    20:00 - 22:00
    Klein Bellevue

BIES is hét Amsterdamse try-out podium voor cabaret en kleinkunst in Klein Bellevue. Elke maand een nieuwe editie in dat bijzondere zaaltje waar de grote cabaretnamen van nu hun eerste vlieguren maakten. Nergens is de sfeer zo intiem en zit je zo dicht op de huid van de artiest als hier. 

BIES bestaat doorgaans uit 4 optredens van zowel gevestigde als nieuw cabarettalent. Een host praat de avond aan elkaar. De line-up van april is bekend. Wie kun je verwachten? Lonneke Dort, De vriendelijke stiefvaders, Marie Koet en David Linszen. Host van deze fijne mensen is Ronald Snijders.

Je zit met je neus bovenop een goede grap die voor het eerst publiek gemaakt wordt. Soms zie je cabaretiers nog stoeien met hun materiaal, schaven aan hun programma’s. Dat maakt een avondje BIES ook persoonlijk, zonder pretenties. Bijzonder om al bij te zijn. Voordat deze artiesten de zaal plat spelen in de Kleine Komedie, Carré of andere podia.

De serie BIES in Theater Bellevue wordt mede mogelijk gemaakt door Keep an Eye Foundation

Keep an Eye Foundation 
De Keep an Eye Foundation ondersteunt jong, veelbelovend talent op het gebied van kunst en vormgeving. Creatieve makers krijgen dankzij verschillende beurzen, prijzen, shows en festivals de kans om hun talent te ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden te creëren en bovenal hun dromen te verwezenlijken.