Foto: Super Formosa Photography, Simon Boer

Beperkt Houdbaar

Andries Tunru / Stefan Hendrikx
do 5 okt - do 6 jun

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om ‘t te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Andries en Stefan over! Na het -drie keer op rij!- winnen van het NK Improvisatietheater en hun lovende recensies bouwden zij in korte tijd een ware cultstatus op.

Elke avond beginnen cabaretiers Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (winnaar van het Leids Cabaret Festival, bekend van de TV-programma’s Alpacas en Hufterproef) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door jouw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!

Pijnlijke kaken van het lachen!

ilovetheater ★★★★★

"Voor Hendrikx en Tunru bestaat er geen alledaagsheid. Ze kijken naar de wereld door een bril van soapseries, misdaadthrillers en musicals." Theaterkrant

Credits

spel Andries Tunru, Stefan Hendrikx
muzikale begeleiding Joep Hullegie
impresariaat Bos Theaterproducties
techniek Wout Jansen
foto Super Formosa Photography
grafisch ontwerp Simon Boer