Kortingen

CJP/studenten/scholieren

Studenten en CJP'ers kunnen voor €12,00 naar bijna alle voorstellingen in Theater Bellevue op vertoon van studentenkaart / CJP-pas (tenzij anders aangegeven).

Scholieren met een CJP Cultuurkaart zijn van harte welkom. Rondom een aantal voorstellingen zijn educatieve projecten mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Nico Tillie: nico@theaterbellevue.nl

Podiumpas

Met de Podiumpas kun je naar onze voorstellingen. En niet alleen die van ons, maar van meer dan 57 podia die zich bij de Podiumpas hebben aangesloten. Voor €35 per maand kun je  onbeperkt naar voorstellingen en concertenbij in heel Nederland. Reserveren kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling, telefonisch en later online. Kijk op de site van Podiumpas als je zo'n pas wil bestellen. 

 

We Are Public

Wij zijn onderdeel van We Are Public. Maandelijks vind je op de We Are Public website selecties uit onze programmering.  Telefonisch reserveren is mogelijk, als je hierbij vermeldt dat je We Are Public-lid bent en bij het afhalen je pas toont.

Stadspas

Voor specifieke voorstellingen werken we samen met de Gemeente Amsterdam en bieden we mensen met een Stadspas korting.  De Gemeente Amsterdam geeft de Stadspas uit aan mensen met AOW en mensen met een kleinere beurs. 

Voedselbank voor Cultuur

Een belangrijke drijfveer van Voedselbank Cultuur is het tegengaan van sociaal isolement. Wij als culturele instelling ondersteunen dit initiatief graag. Klanten van de Voedselbank kunnen op vertoon van hun Voedselbankpas gratis naar voorstellingen die niet uitverkocht zijn. Kort voor aanvang van de voorstelling kun je je op vertoon van je pas melden aan de kassa, onze medewerkers helpen je dan verder.
Meer informatie en voorwaarden vind je op www.voedselbankcultuur.nl

Kortingsvoorwaarden

Kortingen zijn niet van toepassing op reeds gekochte kaarten, je ontvangt dus geen geld retour! Reductieregelingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en enkele voorstellingen zijn uitgesloten, tenzij anders aangegeven.