Kortingen

CJP/Stadspas

Grote Zaal: € 2,50 korting, Klein Bellevue: € 1,50 korting, Paloni Zaal (Lunchtheater): € 2,00 korting (tenzij anders aangegeven).

Scholieren met een CJP Cultuurkaart zijn van harte welkom. Rondom een aantal voorstellingen zijn educatieve projecten mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Nico Tillie: nico@theaterbellevue.nl


Studenten

Studenten kunnen voor € 11,00 naar bijna alle voorstellingen in Theater Bellevue op vertoon van je studentenkaart (tenzij anders aangegeven).
Bij de toegang van de zaal kan om je collegekaart gevraagd worden.

We Are Public

Wij zijn onderdeel van We Are Public. Maandelijks vind je op de We Are Public website selecties uit onze programmering.
Telefonisch reserveren is mogelijk, als je hierbij vermeldt dat je We Are Public-lid bent en bij het afhalen je pas toont.
Let op: i.v.m. drukte aan de kassa door het scannen van alle We Are Public passen, verzoeken we je vriendelijk om je een uur voor aanvang te melden om een goede doorstroom te behouden.


Voedselbank

Een belangrijke drijfveer van Voedselbank Cultuur is het tegengaan van sociaal isolement. Wij als culturele instelling ondersteunen dit initiatief graag. Klanten van de Voedselbank kunnen op vertoon van hun Voedselbankpas gratis naar voorstellingen die niet uitverkocht zijn. Kort voor aanvang van de voorstelling kun je je op vertoon van je pas melden aan de kassa, onze medewerkers helpen je dan verder.
Meer informatie en voorwaarden vind je op www.voedselbankcultuur.nl

Kortingsvoorwaarden

Kortingen zijn niet van toepassing op reeds gekochte kaarten, je ontvangt dus geen geld retour! Reductieregelingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en enkele voorstellingen zijn uitgesloten, tenzij anders aangegeven.

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie