AKF Deluxe: Nathalie Baartman

Nathalie Baartman
za 14 apr 20:30 - 22:10
  • za 14 apr
    20:30 - 22:10
    Pauze 00:15
    Voorgesprek 19:30u o.l.v Daniël van Veen en Jacques Klöters
    Klein Bellevue
    Niet verkoopbaar

AKF Voorgesprek | 19:30 | Benedenfoyer
De directeur van het Amsterdams Kleinkunst Festival, Daniël van Veen, in gesprek met Nathalie Baartman. Met een gastbijdrage van schrijver, cabaretier en juryvoorzitter van de Annie M.G. Schmidtprijs Jacques Klöters.

Voor Hunkertukkers, dolende zielen en andere ontheemden is er een Twentse Balkan avond in Theater Bellevue.

Kleinkunstenaar Nathalie Baartman zingt met virtuoze muzikanten haar liedjes in zigeunersferen. Viool, bas, traporgel en accordeon. Een uniek programma met droge humor, Roemeense riedels en wilde solo’s.

AKF Deluxe: Nathalie Baartman

AKF Deluxe: ontdek kleinkunst!
Het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert van 26 maart t/m 15 april 2018 AKF Deluxe, hét jaarlijkse kleinkunst festival rondom het Amsterdamse Leidseplein.

Tijdens AKF Deluxe ontdek je kleinkunst van de beste artiesten. Laat je verrassen door de AKF Hommage aan Herman van Veen. Ontdek aanstormende talenten als Stefano Keizers en Lonneke Dort. Of loop een geheime kleinkunstroute over het Leidseplein.

Wie gaat er dit jaar vandoor met de AKF Sonneveldprijs? En wie wint de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied? Dompel je drie weken onder zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de béste kleinkunst van dit moment.

Credits

tekst, spel en muziek Nathalie Baartman
contrabas Erik van Loo
accordeon en arrangementen Marcel van der Schot
viool en arrangementen Tessa Zoutendijk

Meer over de makers

Nathalie Baartman volgde haar kleinkunstopleiding aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In 2004 won ze de Persoonlijkheidsprijs op cabaretfestival Cameretten. Momenteel is ze op tournee met haar zesde cabaretprogramma Voest.

Naast het maken van cabaretprogramma's, schrijft Nathalie ook columns voor De Twentsche Courant/Tubantia en regelmatig ook voor het radioprogramma Vroege Vogels. De eerste reeks columns in de krant is in boekvorm verschenen: Ik heb iets met prutsers.