Accepteer de man in jezelf

WO-MAN

Golden Palace
23
nov
-
25
nov
Data & kaarten
 • vr 23 nov
  20:30 - 21:45
  Theater Bellevue, Amsterdam
  Grote Zaal
 • za 24 nov
  20:30 - 21:45
  Theater Bellevue, Amsterdam
  Grote Zaal
 • zo 25 nov
  15:00 - 16:15
  Theater Bellevue, Amsterdam
  Grote Zaal

Want wie moet er nu de vuilniszakken buiten zetten? Wie is de jager en wie is de prooi?

Dionne en Ritzah leren de man in zichzelf te accepteren

Ritzah Statia en Dionne Verwey hebben last van gender-stress. Ze weten niet hoe ze zich als vrouw moeten gedragen, want diep in hun binnenste sluimert een ontembare mannelijke kracht. Dat schept de nodige verwarring over rolpatronen. Want wie moet er nu de vuilniszakken buiten zetten? Wie is de jager en wie is de prooi? In deze hilarische en ontroerende voorstelling gaan Dionne en Ritzah op zoek naar het evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. En zij ontdekken een nieuwe versie van zichzelf. The best of both worlds? Dat blijkt anders uit te pakken.
 

Theatergroep Golden Palace is een meester in de analyse van het menselijk functioneren. “Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog,” schreef de Volkskrant al eens. In de nieuwe voorstelling WO-MAN leren de twee talentvolle poweractrices Dionne Verwey en Ritzah Statia de man in zichzelf te accepteren.

Credits

spel Ritzah Statia en Dionne Verwey
concept, regie Ingrid Kuijpers

Meer over de makers

“Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog” Volkskrant

“Golden Palace is een meester in het fileren van culturen” Volkskrant