Foto: Anne van Zantwijk
do 16 apr - za 18 apr
try-out

Wees blij

Marco Lopes
16
apr
-
18
apr
 • do 16 apr
  20:30
  try-out
  Klein Bellevue
 • vr 17 apr
  20:30
  try-out
  Klein Bellevue
 • za 18 apr
  20:30
  try-out
  Klein Bellevue

Na zijn goed ontvangen debuutvoorstelling Moedt is Marco terug van nooit weg geweest met zijn tweede voorstelling Wees blij. Ook dit keer weer met een flinke dosis zelfspot, humor en verrassingen.

In Wees blij neemt Marco de mankementen van de mens onder de loep. We lachen als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. En soms lachen we terwijl we moeten janken van binnen. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij!

Wees blij vertelt het verhaal van een jongetje dat geen angst dacht te kennen, maar als 30-plusser genadeloos ingehaald wordt. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. We lopen allemaal ergens een keer tegen aan. Hoog tijd om eens ongegeneerd hardop te lachen om onze geheimen, angsten en ergernissen.

De mankementen van de mens onder de loep genomen

 In de pers 

"Een grote bek maar een gouden hartje." Theaterkrant

"Goede binnenkomer! Zijn debuutshow heeft hem zeker op de kaart gezet." 1e rang

Marco Lopes - Wees blij
Foto: Anne van Zantwijk
Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie