Foto: Salih Kilic
do 7 mei - za 9 mei

F*KE IT

De Gestampte Meisjes
7
mei
-
9
mei
 • do 7 mei
  20:30
  Klein Bellevue
 • vr 8 mei
  20:30
  Klein Bellevue
 • za 9 mei
  20:30
  Klein Bellevue

Drie showgirls lijken alles perfect voor elkaar te hebben. Ze zijn jong, mooi, succesvol en de wereld ligt aan hun voeten. Maar wat schuilt er nou werkelijk achter die stralende gezichten?

Als er kleine barsten lijken te ontstaan proberen De Gestampte Meisjes dit uit alle macht te verbergen. ‘De show must go on’. Want het publiek komt toch voor een Magic Show?

Ze willen voor één avond ontsnappen aan de realiteit en zitten toch niet te wachten op kwetsbaarheid of persoonlijke verhalen? Dus fake it, ‘till you make it! Maar wat doe je als de realiteit je begint in te halen, je een fout maakt of als je een truc spannend vindt om te doen en eigenlijk niet meer durft. Heb je dan gefaald?

F*KE IT is de nieuwe avondvullende show van De Gestampte Meisjes. Vol magie, illusies en humor. Er zullen dingen te zien zijn die niet bestaan en er bestaan dingen die je niet zult zien. Want zoals de grote Houdini ooit zei....

Een avond vol magie, illusies en humor

Credits

De Gestampte Meisjes Ymke van Hoof, Thenera van der Pluijm, Esmée van Liere
regie Kasper Scholten

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie