© Anne van Zantwijk

De Hehohoho Christmas Show

Hehobros / Pepijn Schoneveld / Willem Voogd / Theater Bellevue
18
dec
-
28
dec

Twee beste vrienden zijn door omstandigheden tot elkaar veroordeeld om de feestdagen samen door te brengen...


Wegens omstandigheden wordt Kevin Hassing vervangen door Willem Voogd, bekend van o.a. Mees Kees. Hij zal samen met Pepijn Schoneveld de kerst doorbrengen.

Gelukkig maar, want wie wil er nou écht met kerst bij familie zijn? Lig je niet liever alleen op de bank, te swipen op zoek naar echte liefde, met een schuin oog gericht op All You Need Is Love? Maar ja, dan ligt – naast de winterdepressie – FOMO op de loer. Dus kiezen deze vrienden voor elkaar. Maar krijg je dan niet dezelfde irritaties als bij familieleden? Komen die niet juist tot uiting in deze tijd van reflectie en bezinning?

De Hehohoho Christmas Show bestaat uit sketches, liedjes, acts, een dansje, publieksparticipatie en misschien wel een mystery guest. Maar bovenal wordt het een liefdevolle avond waarin de mannen elkaar met meedogenloze grappen zullen bestoken en niet zullen sparen. Om zo de ware kerstgedachte in stand te houden.

 

Een liefdevolle avond waarin de mannen elkaar met meedogenloze grappen zullen bestoken en niet zullen sparen om zo de ware kerstgedachte in stand te houden

Onderdeel van:
Kerst

Credits

spel, tekst Pepijn Schoneveld, Willem Voogd*
*wegens omstandigheden wordt Kevin Hassing vervangen door Willem Voogd

mystery guests Susan Visser, Daan Boom, Ricky Koole, Albert Jan van Rees, Marian Mudder, Rosa da Silva
regie Hanneke Braam
lichtontwerp Emiel Rietveld
decor Esmée Thomassen
styling Chaja Verkerk
productie Hehobros Productions i.s.m. Theater Bellevue
met dank aan Grindr, Tinder, Happn, Merlot, Citalopram, Oxazepam, Venlafaxine, Prep, Mirtazipine, Duloxitine, GGZ Ingeest, en al onze exen (jij niet Robin)

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie