foto Jannick Hamberg

De lachende derde

Victor Luis van Es
try-out
wo 7 dec en do 8 dec

Als Victor vroeger spijbelde, deed hij dat om rondjes te kunnen lopen. De hele dag wandelde hij dan doelloos door de stad. Het enige wat hij deed was dagdromen over de toekomst en kijken naar de mensen op straat en fantaseren over later.

 

Nu hij ouder is, is de stad, maar ook de wereld veranderd. Hij wandelt en spijbelt nog steeds. Waarom staat hij soms volledig uit en waarom baart hem dat geen zorgen?

Een persoonlijke voorstelling over alledaagse worstelingen met discipline, vriendschap, liefde, werk, en het bestaan op zich.

Over Victor Luis

In eerste instantie oogt Victor Luis van Es erg rustig en nonchalant met een aangename dosis zelfverzekerdheid. In zijn hoofd is hij echter veel onrustiger, dit blijkt uit grappige observaties en anekdotes. Met zijn innemende persoonlijkheid neemt hij je mee in zijn verhaal en weet hij de grootste en kleinste podia te vullen.
Victor heeft op de Amsterdamse Jeugd Theater School zijn eerste stappen op het podium gemaakt en merkte al gauw dat hij mensen aan het lachen maken het mooiste vond. Niet lang daarna maakte hij de overstap naar stand-up comedy/cabaret.

In de pers

“Van Es is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend." Het Parool.