foto Bart Grietens

The Promised Land

YoungGangsters
locatievoorstelling
do 15 jun - zo 2 jul

YoungGangsters presenteert The Promised Land: een oldschool Western in outerspace, doorspekt met futuristische nostalgie voor alle Space Cowboys. Saddle up and hold on tight.

Let op! Deze voorstelling speelt op locatie

Nu de aarde opgebrand raakt, ligt gelukkig het universum aan onze voeten. Uit “one small step for mankind” volgt de verkenning van het intergalactische grondgebied. Een nieuwe start in het beloofde land. 

De Space Cowboys van YoungGangsters belanden op een onbekende planeet. Naar oud gebruik kolonialiseren ze het ‘gevonden’ terrein en starten een nieuwe nederzetting. Maar helaas zijn zij niet de eerste bewoners. Van wie is de grond onder hun voeten nou eigenlijk? En zijn de supersonische wapens van de Space Cowboys opgewassen tegen de magische krachten van het plotseling opgedoken planetaire volkje? 

The Promised Land gaat over de betekenis van land. Beleef de clash tussen de kapitalistische visie dat land commerciële waarde heeft en de spirituele benadering dat mens en land onlosmakelijk verbonden zijn. 

Op zondag 25 juni organiseren we een rondleiding over het terrein van Stadslanderij NoordOogst. Scroll naar beneden voor meer informatie. 

Bellevue op Locatie: GangstersParadise

NoordOogst, Amsterdam-Noord,
Meteorenweg 272-280, 1035 RN Amsterdam

Eet mee op NoordOogst voorafgaand aan de voorstelling

Voorafgaand aan de voorstelling (of na afloop op de voorstelling op zondag) serveert restaurant Pof een heerlijke vegetarische daghap met lokale producten van stadslandbouwproject NoordOogst. Je kunt hiervoor terecht bij restaurant Pof op het terrein van NoordOogst. De bar en keuken zijn daar open van 17:00 tot 19:30 uur. Boek dit diner bij bij je kaartje.

Bij allergie of veganistische dieetwensen kan je dit van te voren aangeven door te mailen naar info@pofamsterdam.nl

De bar van YoungGangsters in GangstersParadise is open vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling. 

 

Extra's op NoordOogst

Op zondag 25 juni organiseren we een Rondje NoordOogst: een rondleiding langs alle ondernemers van het stadslandbouwproject vol inspiratie om bewust met eten en duurzaam leven om te gaan. 

Hilarische voorstelling in de beste traditie van YoungGangsters

Parool

“Het verhaal wordt uitzinnig uitgevoerd door de spelers, die de lachers op hun hand hebben, terwijl ze door het mulle zand hollen, samen met het publiek een lint spannen of een liefdesrelatie tussen mens en alien verbeelden.” ★★★ NRC 

Meer over de makers

YoungGangsters maakt al meer dan tien jaar actietheater: fysieke, spectaculaire, humoristische en grillige voorstellingen die spelen op locatie. Met ons eigen GangstersParadise, een uniek vormgegeven mobiele thuishaven bestaande uit een tribune, bar en terras trekken we langs steden en zomerfestivals.