KRAAI

Joris Buizer / RIGHTABOUTNOW INC.
vr 5 mei en za 6 mei

Jezelf recht in de ogen aankijken.
Verdwalen en dan daar blijven.
Overspoelt door wat je ziet.
Ontmoet je dan misschien?

Kraai is een hiphopvoorstelling waarin concert en theater elkaar ontmoeten. Hardheid en kwetsbaarheid wisselen elkaar af, begeleidt door live-muziek. Via hiphop gaan vier jonge mannen op zoek naar contact met zichzelf en elkaar. In een intieme ruimte ga je mee in de belevingswereld van Rafael, Saul, Thomas en Timsie. Met het hart op de tong zullen ze jou en elkaar dichtbij laten komen en wegduwen.
Ontmoet ons.

Kraai raakt vooral door de bak met energie die komt van de drie dansers en de muziekman.

Parool

"De jonge regisseur Joris Buizer weet onze aandacht van begin tot eind vast te houden, bijvoorbeeld door simpele doch rake spots te richten op een acteur die in een energieke dans of rap uitbarst" Volkskrant

Credits

spel Saul Bargai, Thomas Lotgering, TImsie Blyer, Rafael van der Ziel
regie Joris Buizer
regieassistentie Thomas Lotgering
begeleiding RIGHTABOUTNOW INC. Ritzah Statia, Katja van Bruggen
licht Daan Klijn
stemcoaching Nabil Benkers
publiciteit Emily Perez

Meer over de makers

Joris Buizer (23) is een jonge maker met een frisse blik. Hij is opgegroeid in een wijk in Utrecht en van jongs af aan gefascineerd door de hiphop scene. Joris laat zich in zijn artistieke visie graag inspireren door pirincipes uit de hiphop in bijvoorbeeld beelddramaturgie en stijlkeuzes.

RIGHTABOUT NOW INC. (RAN INC.) is een interdisciplinair urban productiehuis en stedelijk centrum voor podiumkunsten. RAN INC., opgericht door Marjorie Boston en Maarten van Hinte, brengt een nieuwe generatie makers en artiesten voor het voetlicht door het produceren van evenementen, tentoonstellingen en sociaal-maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland.