Derde voorronde AKF Sonneveldprijs 2024

Amsterdams Kleinkunst Festival
do 14 dec - za 16 dec

De spannende ontknoping nadert: de allerlaatste voorronde van Het Amsterdams Kleinkunst Festival 2024. Welke zes getalenteerde artiesten mogen zich straks halvefinalist noemen en zullen het land doorkruisen met een try-out tournee om zich voor te bereiden op de grote finale in de Kleine Komedie? 

Ze betreden het pad van eerdere finalisten zoals Maarten van Roozendaal, Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Yentl en de Boer, Flip Noorman, Stefano Keizers, Glodi Lugungu, n00b en Valentina Tóth.

Het Amsterdams Kleinkunst Festival is hét toonaangevende platform voor kleinkunst. Het biedt een podium voor een breed scala aan vormen, waaronder cabaret, muziektheater, poëzie, spoken word, zang en stand-up comedy. Elk jaar worden de AKF Sonneveldprijs, de AKF Publieksprijs en de AKF Shaffy cheque uitgereikt aan nieuw talent dat opkomt in de kleinkunstwereld. Door middel van een intensief traject bestaande uit diverse voorrondes, professionele begeleiding, het Keep an Eye Masterclass programma en een landelijke try-out tournee krijgen artiesten de mogelijkheid om hun materiaal door te ontwikkelen. 

Indeling programma

14 december 
Levy
Koen en Jeroen
Ayoub

15 december
David van Rosmalen
De Vriendelijke Stiefvaders
Sebastiaan de Bie

16 december
Paddy
Oscar Smit
Simon Verlinden

Meer over de makers