BERICHTEN UIT DE BUNKER

Op 13 maart 2020 zou de jonge theatergroep Collectief Het Paradijs in première gaan in Theater Bellevue met PARADIJSVERTRAGING. Een voorstelling over een niet nader omschreven ramp waarna 9 idealisten zich melden in een bunker om de zaden van de wereld opnieuw op te kweken. De voorstelling lijkt nu actueler dan ooit...

Berichten uit de bunker
Door de nationale culturele Corona lockdown zit de groep vast in de kelder van Theater Bellevue. Het theater is net als alle andere theaters en openbare plekken volledig afgesloten van de buitenwereld en zit op slot.* Het collectief wist niet op tijd buiten te komen.

Vanaf maandag 16 maart doen zij iedere dag rond 20:30 uur verslag vanuit de bunker op social media. Er gaan geruchten dat er meerdere bekende acteurs en mensen uit de culturele sector vast zitten met de groep. Namen als Arjen Lubach, Ko van den Bosch, Adelheid Roosen, Marcel Hensema, Wunderbaum, De Warme Winkel en Urland gaan rond in de wandelgangen. In de verslagen Berichten uit de bunker horen en zien we dagelijks hoe de groep zich creatief blijft uiten en verbeelding de wereld in stuurt vanuit de bunker.

Bekijk de video's via YouTube of de sociale media van Collectief Het Paradijs en Theater Bellevue.

* In verband met de uitbraak van het coronavirus hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen afgekondigd. Om deze reden kunnen PARADIJSVERTRAGING en andere voorstellingen in Theater Bellevue tot en met 6 april helaas geen doorgang vinden. (Kaartkopers worden per e-mail bericht over de afwikkeling van de gekochte kaarten.)