Puppet Playground

Pop Arts Festival / Feikes Huis
Een Pop Arts Atelier van aanstormende theatermakers
vr 19 apr

Puppet Playground is een beeldende theatercaroussel van aanstormende makers. Ontdek nieuwe concepten, experimenten en work-in-progress in twee routes door Theater Bellevue. Het is mogelijk om beide routes op één avond te combineren.

Route A | 20:00 – 21:30 uur en 21:45 – 23:15 uur.


Kopland Villa Wenkelbrauw 
Een ode aan het verlaten gebouw.

BetweenTwoHands - Oceanus
Een presentatie van handgemaakte objecten van porselein, die onderdeel worden van de performance Oceanus, a new ritual.

Mirthe Dokter Leatherback
Een performance aan de hand van de ervaringen bij een Ghanees seaturtle conservation team. Een reisverslag in zang, tekeningen, overheadprojecties en film.

Abhishek Thapar / Chandana Sarma - Reverse Engineering
Ergens tussen een bordspel en een participatieve performance ontdek je wat het betekent om je elektronisch afval te verkopen.


Route B | 20:00 – 21:30 uur en 21:45 – 23:15 uur
Steef de JongRocket & Fritz Hirsch Operette
Twee work-in-progress stukken door Steef de Jong. Rocket is een kartonnen testlancering van ruimteschip Voyager en Fritz Hirsch Operette een korte uitklap-performance over de laatste voorstelling in de schouwburg voor de Duitse inval.

Julie Kurris / Liesbeth VreeburgHet land van glas
Een voorstelling in een gigantisch instrument van glas waarin de performers spelen met glas en de kwetsbaarheid van hun dromen onderzoeken.

Lize PedeIsland of Slow
Een surreële performance met een gigantische prop plastic.

Een Pop Arts Festival Atelier van aanstormende theatermakers

 IN DE PERS 

"Zoals het hoort te gaan in een speeltuin, kunnen de bezoekers van Puppet Playground even verdwijnen in de magie van tot leven komende objecten." Theaterkrant verslag Puppet Playground 2018

Credits

Puppet Playground wordt mede mogelijk gemaakt door: Feikes Huis, De Nieuwe Vorst, Makershuis Tilburg, De Nieuwe Oost, De Brakke Grond, Theater Bellevue & Pop Arts Festival