première

Gods wegen

Nina de la Parra
29 sep
20:30
  • zo 29 sep
    20:30 - 22:00
    première
    Klein Bellevue
    Geweest

Nina, winnares van de Sylvia Kristel Award 2016, wisselt haar vileine woordenstroom met atmosferische, Engelstalige songs af. Begeleid door haar Duits-Surinaamse hipster-huisband!

Stand up comedian en zangeres Nina de la Parra heeft een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder. Ze oogt als een bakra, oftewel kaaskop, maar haar Surinaamse avonturen zijn pittiger dan Madame Jeanette pepers.
 

Uit haar comedy-concert Thou Shalt Love Thy Self, waarvan ze in 2018 delen op Festival Boulevard in 's Hertogenbosch try-outte, destilleerde ze een programma over haar christelijke klasje in Paramaribo, de dwingende correctheid van Duitsers, haar ervaringen in Surinaamse one-hour hotels, pogingen een alleenstaande minderjarige vluchteling uit Afghanistan te helpen met de Nederlandse inburgering, Engelstalige vuilbekkerij over de seksuele dubbele moraal in Noordwest-Europa en het verlangen te worden uitgehuwelijkt aan een Palestijnse Syriër.

 

Nina wisselt haar vileine woordenstroom met atmosferische, Engelstalige songs af

Credits

teksten, composities, toetsen, zang Nina de la Parra
contrabas, background vocals Moritz Götzen
gitaar, synthesizer, background vocals Tim Bücher
saxofoon Sanne Landvreugd
coach Titus Muizelaar

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie