Boys won't be boys (XL)

Rikkert van Huisstede
succesreprise
vr 7 feb 20:30 - 22:00
 • vr 7 feb
  20:30 - 22:00
  Bellevue Extra: incl. afterparty
  Grote Zaal

Onze wereld heeft behoefte aan liefde van mannen. Wij kunnen laten zien dat het anders kan door hokjes te doorbreken en ruimte te maken om onszelf te zijn.
 

'Waarom mogen mannen geen jurk dragen of kwetsbaar zijn?'
 Lees HIER het interview van Rikkert met RTL Nieuws 

BOYS WON'T BE BOYS is een maatschappelijke beweging en theatervoorstelling die een diverse groep jongens en mannen samenbrengt. Een collage van dansers, zangers, rappers, dichters en theatermakers laat zien dat het stoer is om je als man kwetsbaar op te stellen. Ze vertellen hun persoonlijke verhaal en vinden elkaar in het doorbreken van stereotypen.

We hebben lieve jongens nodig. Jongens die niet aan het mannelijkheidsideaal voldoen denken vaak dat ze iets fout doen. Ze denken dat ze mannelijker zouden moeten zijn. Maar in tijden van #metoo, homofobie, seksisme, racisme en geweld zijn zij misschien juist een oplossing?

BOYS WON’T BE BOYS
heeft een telefoonnummer: 06 42 28 04 81. Je kunt het 24/7 bellen voor inspiratie, informatie en voorproefjes van de maatschappelijke beweging en theatervoorstelling. 

 • doe een telefonische workshop zelfliefde (2 minuten)
 • beluister een opwindend gedicht van Simone van Saarloos
 • hoor een lied van Rikkert van Huisstede
 • laat Barry de Bruin je voorlezen
 • en heel veel meer! BELLEVUE EXTRA 
Afterparty
Het feest na de voorstelling Boys won’t be boys gaat door in de foyer en De Smoeshaan, waar DJ Hoost de Jaas tot in de late uurtjes platen zal draaien.

Een collage van dansers, zangers, rappers, dichters en theatermakers laat zien dat het stoer is om je als man kwetsbaar op te stellen.

Credits

met Anne Chris van Doesburg, Bas Mastboom, Jorrit de Vries, Lars Brinkman, Marc Alberto, Marleen Hendrickx, Redouane Amine, Reinier van Harten, Rikkert van Huisstede, Thijs Bloothoofd