Foto: Annemieke van der Togt
wo 25 mrt - do 26 mrt

Alles is Wel

HUN
25
mrt
-
26
mrt
  • wo 25 mrt
    20:30
    Klein Bellevue
  • do 26 mrt
    20:30
    Klein Bellevue

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun.
Gewapend met piano's, gitaren, glitters, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling Alles is Wel. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden.

Bent u wel eens verdomd ongelukkig? Of kent u iemand die zich wel eens van een gebouw heeft willen gooien? Sabine wel; Charlotte namelijk. Sabine is overigens best gelukkig, maar leidt een ongelooflijk saai leven (aldus Charlotte). Nou, depressief ben je nooit alleen hoor, daar zorgt Char wel voor (aldus Sabine). Hun hebben zich noodgedwongen gespecialiseerd in de krankzinnige wereld van depressies en pillen, omdat Hun wereldfaam nou eenmaal al jaren gesaboteerd wordt door psychische somberheid. Tijd om Char haar ziekte eens lekker uit te buiten en met waargebeurde verhalen het theater in te gaan.

Een voorstelling vol liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord worden

Credits

spel, tekst, muziek Sabine Krol, Charlotte de Vries
regie David Meijer

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie