Foto: Jaap Reedijk
vr 1 mei - za 2 mei
Debuutprogramma

Man in de Maak

Chris Verlaan
1
mei
-
2
mei
  • vr 1 mei
    20:30
    Klein Bellevue
  • za 2 mei
    20:30
    Klein Bellevue

Jury- én publieksprijs winnaar Cameretten, Chris Verlaan, debuteert met zijn muzikale cabaretprogramma Man in de Maak.

In Man in de Maak vertelt Chris wat er niet klopt in onszelf, in de maatschappij en wat hij mist. Hij deelt liefdevolle klappen uit, cynisch en pessimistisch, maar tóch vrolijk makend.
 

"Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn…… Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid," schreef de jury die hem bekroonde met de juryprijs Cameretten.

Daarnaast verschenen er naar aanleiding van zijn optreden bij Cameretten vele lovende recensies: "Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme," schreef de Volkskrant. Of het Parool: "Sterke liedjes en veel taalgevoel."

"Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist," is een tekstregel van deze data-analist uit Almere die je niet snel meer vergeet. 

Data-analyst uit Almere en winnaar Cameretten

Foto: Jaap Reedijk
Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie