wo 29 apr - za 2 mei

Syzygy

Jakop Ahlbom Company
29
apr
-
2
mei
 • wo 29 apr
  20:30
  Grote Zaal
 • do 30 apr
  20:30
  Bellevue Extra
  Grote Zaal
 • vr 1 mei
  20:30
  Grote Zaal
 • za 2 mei
  20:30
  Grote Zaal

In SYZYGY* geeft de Jakop Ahlbom Company vorm aan menselijke en emotionele thema’s rondom een gegeven dat simpel en complex tegelijk is: het lichaam.

Het is het machtigste maar ook het meest kwetsbare dat we bezitten en het houdt sommigen van ons, vrijwillig of gedwongen, onophoudelijk bezig. Hoe hebben cultuur en media invloed op ons zelfbeeld, en kunnen we omgaan met verandering? Hoe ver kan maakbaarheid gaan, en wat is schoonheid?

In deze voorstelling met vier vrouwelijke performers is het lichaam als instrument weliswaar leidend, maar net als in het andere werk van Ahlbom wordt er een spannend spel gespeeld met surrealisme en transformatie. Deze magische, poëtische reis voert ons langs zowel het werkelijke als het onwerkelijke en brengt ons steeds weer tot de vraag: kan je ánders kijken? En zie je je eigen lichaam, en dat van degene naast je, na afloop met een nieuwe blik? Durf los te laten wat je dacht zeker te weten…


* Wanneer tenminste drie hemellichamen op één lijn komen binnen hetzelfde zwaartekrachtsysteem.

Jakop Ahlbom keert terug naar de intimiteit van het vlakke vloer theater

 BELLEVUE EXTRA 

Nagesprek
Do 30 april | na afloop
| foyer

Nagesprek met spelers van Syzygy - Jakop Ahlbom Company

Jakop Ahlbom Company - Syzygy
Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie