Foto: Helene Wiesenhaan

Adembenemend

Riza Tisserand
di 11 jan - za 16 apr

Een leven lang zoeken naar de partner waar je oud mee wil worden, maar wie zijn al die anderen op je pad? 

Maakt die telefoon daten echt makkelijker, of maakt het van ons allemaal een wegwerpproduct? En waarom vallen we nooit meteen voor de goede partner, maar moeten we eerst een paar keer hard op ons bek gaan om het verschil te zien tussen lust en liefde?

In de voorstelling Adembenemend laat Riza je lachen en nadenken over relaties, daten, vrouwen, mannen en de continue cirkel van liefde en afwijzing waar de halve wereld zich in bevindt.

Scherp, hard, flitsend, direct en zwart

Dagblad van het Noorden

"Van gesjeesde vmbo’er tot meester in de rechten en cabaretier: Riza Tisserand (47) maakte het waar. " - interview Parool

"Met ogenschijnlijk gemak neemt hij de zaal mee in zijn onwaarschijnlijke leven. Zijn inspirerende verhaal zet aan tot denken." Theaterkrant over het debuutprogramma Bekeerling

"Als hij wil wordt er gelachen of gehuiverd." Dagblad van het Noorden

Meer over de makers

Riza Tisserand is cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisie- programma’s als Padoem Patsss, Raymanns Suikerfeest en Comedy Explosion en als schrijver schreef hij o.a. voor Javier Guzman, Guido Weijers en Soundos el Ahmadi. In 2018/2019 toerde hij door Nederland met zijn eerste soloprogramma Bekeerling dat lovend werd ontvangen door pers en publiek. Als Radio Deejay werkte Riza o.a. voor FunX en Radio 1.