Foto: Floris Heuer

A Medicine Show

Ashton Brothers
wo 11 aug - zo 22 aug

Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: Lachen is gezond!

In augustus 2021 strijken de Ashton Brothers voor twee weken neer in de Grote Zaal. Dé plek waar zij eind jaren 90 als tieners hun eerste schreden op het theaterpad zetten en waar zij in de jaren daarna hun eerste successen vierden.

12 jaar na de wereldpremière van Charlatans, a medicine show, maken ze nu een voorstelling van een uur die losjes is gebaseerd op deze internationaal gelauwerde vijfsterren show. Acts zijn afgestoft en parels opnieuw gepolijst.

"We willen een vlucht uit de werkelijkheid bieden, een medicijn, een noodzakelijkheid om geestelijk gezond te blijven" Parool

Zwoele zomeravonden met een diner 

A Medicine Show is een adembenemend mengsel van variété, revue, slapstick, circusacrobatiek en kleinkunst en, om de zwoele zomeravond compleet te maken, een eigenzinnig diner in de Smoeshaan. Als het even meezit geserveerd door de Ashton Brothers. U kunt deze maaltijd (al dan niet vegetarisch) van tevoren reserveren bij aankoop van uw kaarten, mocht u deze optie niet vanzelf voorbij zien komen is het diner helaas volgeboekt.