Foto: Melvin Simons

Show must go on

Stephanie Louwrier / Rudolphi Producties
di 21 sep - za 20 nov

Wat doe je als op alles geproost moet worden en het feest der feesten aanbreekt? Stephanie Louwrier besluit op dat moment te stoppen met drinken. Terwijl de rest van de wereld teruggrijpt naar het oude normaal, gaat Stephanie op zoek naar een nieuw normaal.

In deze persoonlijke, uitzinnige en muzikale one woman show onderzoekt Stephanie met een goede dosis zwarte humor hoe je het leven kan vieren met een cola in je hand, waarom we zo graag willen verdoven en of dat nou echt zo slecht is. In een arena waar alles kan gebeuren gaat Stephanie als een vechtmachine de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.

Show must go on is een muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one woman show met muzikant Christiaan Verbeek aan het hoofd van de knoppen. Een feest zonder laatste ronde. Een show zonder tijdslot.

De rockende performer die Louwrier is, is nu meer dan ooit ontketend

Theaterkrant

“Louwrier is een genadeloos theaterbeest, dat volledig samensmelt met de krachtige, bombastische vorm en het publiek ademloos achterlaat. Als ze een voetballer was, zou je zeggen: voor zo’n speler ga je naar het stadion.” Parool

“Met een glansrol voor het gekooide beest, dat flemend slijmt voor een avondje vrij. En in een duivelse dialoog met familieleden vat ze haar erfelijk belaste strijd tegen alcoholische verleidingen raak samen. Dit laat de grillige performer zien die Louwrier zo uitzonderlijk maakt.” Volkskrant

"Snel, persoonlijk, humoristisch en geregeld zelfs hilarisch. Louwrier toont, met sterke ondersteuning van muzikant Christiaan Verbeek, hoe muzikaal en veelzijdig ze is." ★★★★ Scènes
Credits

concept, spel Stephanie Louwrier
muziek Christiaan Verbeek
regie Casper Vandeputte
kostuums Dymph Boss
licht, vormgeving Julian Maiwald

Meer over de makers

Stephanie Louwrier is een rasechte performer ​die moeiteloos theater mixt met televisie of film, rap combineert met ballads en stand up-comedy met poëzie. Inmiddels heeft zij ruimschoots haar sporen verdiend in de theaterwereld; zo was ze te zien in de feministische onewomanshow Who run the world in samenwerking met Daria Bukvić, de Verleiders Female met o.a. Susan Visser en Jelka van Houten en in haar bejubelde solovoorstelling Revolutie van de mislukking(2017/2018). Stephanie Louwrier weigert in hokjes te denken, haar werk laveert tussen de grenzen van theater, performance, muziek en stand-up. In deze nieuwe uitzinnige performance bundelt ze opnieuw haar veelzijdigheid.

Rudolphi Producties is de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers met een voorliefde voor theater dat dicht op de huid van de samenleving zit. Makers die onvoorwaardelijk voor kunst durven kiezen zonder daarbij de toeschouwer uit het oog te verliezen. Rudolphi Producties werkt met theatermakers van alle generaties; van net afgestudeerde toptalenten tot door de wol geverfde professionals die de hele wereld gezien hebben. We kiezen voor theater dat verbaast, ontroert, schuurt en verrast.