Skip 't Script

Het Debuut 2022 / Via Rudolphi Producties
Het Debuut XL
za 5 nov 16:00 - 18:00
  • za 5 nov
    16:00 - 18:00
    Pauze 17:00
    incl. pauze
    Klein Bellevue

In Het Debuut geeft Via Rudolphi Producties de nieuwe generatie theatermakers een podium.

In Het Debuut geeft Via Rudolphi Producties de nieuwe generatie theatermakers een podium. Al meer dan 10 jaar gaat Via Rudolphi Producties de toneelscholen af op zoek naar de meest veelbelovende afstudeervoorstellingen met nieuwe makers die raken, ontroeren, schuren en verbazen. De drie voorstellingen vormen samen een avontuurlijke theateravond.

programma

  • Skip ’t Script 

Improvisatietheater pur sang. SKIP 'T SCRIPT speelt complete scenes op basis van improvisatie. Zonder voorbereiding krijgen spelers een scene met een geheim in het bijzijn van het publiek. Spannend en meeslepend, omdat de acteurs net zo min weten waar de scene heen gaat als u, het publiek. Twee of meer acteurs krijgen een relatie en een situatie voorgelegd. Zij beginnen direct te spelen.

De spelersgroep van SKIP 'T SCRIPT bestaat uit Myrte Siebinga, Maurits Wijmenga, Fjodor Jozefzoon, Ziggy Knel en Manouk Pluis. De avond zal geleid worden door Mark Ram.

SKIP 'T SCRIPT is improvisatietoneel dat zich kenmerkt door de zoektocht naar waarachtigheid in een verhaal. De kwaliteit van de scene staat voorop en niet de wens van individuele acteurs om te scoren. Humor wordt niet geschuwd maar ook zeker niet direct opgezocht.