Foto: Krijn van Zandwijk

Masterclass Comedy

AKF / Theo Maassen
do 2 feb 20:00 - 22:15
  • do 2 feb
    20:00 - 22:15
    Klein Bellevue

Cabaretier Theo Maassen gaat aan het werk met de zes halvefinalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

Aan de hand van hun eigen materiaal bespreekt hij de functie van de grap, zelfspot, ironie en hoe die functioneel in te zetten zijn. Natuurlijk zijn er wetten hoe een grap moet worden opgebouwd, maar Maassen kijkt liever naar de artiesten zelf. In zijn visie staat eigenheid centraal. Laat je verrassen door deze unieke masterclass.

 

Meer over de makers

Over Theo Maassen

Theo Maassen (1966).

Timmert al 32 jaar aan de weg. Vakidioot. Onderzoekt met zijn podcast Ervaring voor Beginners het maakproces van kunstenaars. Behoort volgens zichzelf tot de absolute top in zijn metier.
Ondanks dat altijd een gewone jongen gebleven.

Over AKF Keep an Eye Masterclasses

Sinds 2018 werkt het Amsterdams Kleinkunst Festival samen met de Keep an Eye Foundation in een serie masterclasses voor nieuw aanstormend talent. Tijdens de masterclasses worden kleinkunsttalenten op zowel artistiek- als zakelijk vlak begeleid door professionals.

De Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor jonge, veelbelovende talenten. Deze getalenteerde muzikanten, kunstenaars, fotografen, kleinkunstenaars, circusartiesten, ontwerpers en filmmakers krijgen dankzij verschillende beurzen, prijzen, shows en festivals de kans om hun talent te ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden te creëren en bovenal hun creatieve dromen te verwezenlijken.