Tweede voorronde AKF Sonneveldprijs 2024

Amsterdams Kleinkunst Festival
do 16 nov - za 18 nov

Na een zenuwslopende eerste voorronde zijn er nog slechts 18 getalenteerde artiesten over. Zij zijn er klaar voor om 20 minuten van hun materiaal te tonen aan jury en publiek.

Klik hier om door te scrollen voor meer informatie over het programma.

Wie zal in de voetsporen treden van voorgaande finalisten zoals Maarten van Roozendaal, Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Yentl en de Boer, Flip Noorman, Stefano Keizers, Glodi Lugungu, n00b en Valentina Tóth?

Het Amsterdams Kleinkunst Festival is hét toonaangevend platform voor kleinkunst. Het biedt een podium voor een breed scala aan vormen, waaronder cabaret, muziektheater, poëzie, spoken word, zang en stand-up comedy. Elk jaar worden de AKF Sonneveldprijs, de AKF Publieksprijs en de AKF Shaffy cheque uitgereikt aan nieuw talent. Via een intensief traject bestaande uit diverse voorrondes, professionele begeleiding, het Keep an Eye Masterclass programma en een landelijke try-out tournee krijgen artiesten de gelegenheid om hun materiaal verder te ontwikkelen voor de grote finale in de Kleine Komedie. 

Programma

Donderdag 16 november
19:00 uur
MAST Makers
Ayoub
Judith de Haan

21.00 uur
E & G
Sebastiaan de Bie
David van Rosmalen

Vrijdag 17 november
19.00 uur
Mick Westerhout
Simon Verlinden
Brenda Bee

21.00 uur
Koen en Jeroen
Sandhya
Micha Ghorghy

Zaterdag 18 november
19.00 uur
De Vriendelijke Stiefvaders
Levy
D' en Hugo

21.00 uur
Paddy
Oscar Smit
Milan Hendriks

Meer over de makers