All About Me and My Mother

Indie Nile
Amsterdam Fringe Festival
vr 8 sep - vr 15 sep

Grappig, emotioneel en psychologisch, dit theaterstuk heeft tot doel de moederwond te genezen met behulp van de kenmerkende 'dragtherapie' van Indie Nile. 

Engels gesproken | English spoken
For English see below

In de show verschijnt Indie op het podium als een dragversie van zijn moeder. Tijdens de stand-up secties van de show spreekt hij met zijn eigen stem als de man die worstelt met de haat-liefdeverhouding met zijn moeder. Tijdens de lip-sync secties wordt hij zijn moeder terwijl hij lipsynchroniseert met haar stem en dramatische popsongs die haar levensverhaal vertellen. In Indie's eigen woorden: "Ik geloof dat wanneer je klaar bent om te lachen om je trauma, je het begint te helen. Dat is hoe ik weet dat ik eindelijk klaar ben om je een verhaal over mij en mijn moeder te vertellen. Het volledige verhaal met al zijn hoogte- en dieptepunten".

ENG

Healing your relationship with your mother requires that you accept the parts of you that are like your mother. Drag artist Indie Nile plays both himself and his mother in a completely original theater show that combines stand-up comedy with lipsync.