Pandepaniek

Van Dam & Van Houts
Try-out
di 18 jun en wo 19 jun

De voorstelling die niemand zag: Pandepaniek van DE VERLEIDERS werd in oktober 2020 stilgelegd vanwege de coronamaatregelen. Na slechts drie try-outs.... Hoogste tijd voor een tweede kans voor deze covidcomedy, maar dan door twee comedywappies van het eerste uur: George van Houts en Steye van Dam. 

In anderhalf uur laten zij, via het virtuoos spelen van vijf rollen, de heerlijke waanzin zien waar de wereld in terecht kwam. Vijf mannen komen op een vliegveld vast te zitten in een lockdown: een farmaceut, een bankier, een journalist , een ambtenaar van de Belastingdienst en een schoonmaker uit Colombia. In een bitterwrange hilarische komedie zijn ze tot elkaar veroordeeld. En dat gaat niet helemaal goed....

Credits

tekst George van Houts (DE VERLEIDERS)
spel George van Houts en Steye van Dam (Omdenken, Zondag met Lubach)

Meer over de makers

Steye van Dam studeerde aan de academie voor Drama in Eindhoven, is voormalig “reporter ter plaatse voor Zondag met Lubach en performer bij Omdenken. George van Houts is theatermaker, activist en founding father van DE VERLEIDERS die vlijmscherpe theaterstukken maken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne.