foto Roger Cremers

Het Goddelijke Lichaam

Andre Manuel
Try Out
di 22 okt en wo 23 okt

Deze voorstelling gaat over het lichaam. Het Goddelijke Lichaam. Waar bestaat dat lichaam uit? Uit vlees. André Manuel bespreekt dat vlees in al haar vormen. Van hamlappen, micropenissen en borstvergrotingen tot protheses, snijwonden en blote billen. 

Het Goddelijke Lichaam is het tweede deel van het succesvolle drieluik van André Manuel. Eerder kwam hij al met zijn voorstelling De Zieke Geest. Nu volgt Het Goddelijke Lichaam en later geniet je van De Eenzame Ziel. André Manuel kleed de mens, mensen en de mensheid van binnen en van buiten uit. 

In Het Goddelijke Lichaam praten we over de absurde wens van sommigen om zo dun mogelijk in de kist te liggen, we zien de Vegetarische Slager op rolschaatsen en we kruisen onze blikken met Manuel's X-benen. Oh en we gaan het ook nog hebben over kannibalisme, want dat zou al die super schattige varkentjes misschien wel eens kunnen redden. 

U mag het Goddelijke Lichaam aanraken. Graag zelfs, dus kom gauw langs! 

Meer over de makers

Grofgebekt, geëngageerd, bikkelhard en veelzeggend. André Manuel is inhoudelijk, geestig, fantasierijk en gitzwart. Niemand laat hij onberoerd.