Meet & Feel

inleiding voor mensen met een visuele beperking

Samen met Ayşegül Karaca organiseren wij bij een aantal Lunchtheatervoorstellingen een Meet & Feel. Dit is een speciale inleiding voor bezoekers met een visuele beperking. 

Een Meet & Feel is een inleiding op de voorstelling in het decor en met de acteurs of regisseur die de bezoekers vertellen en laten voelen wat er in grote lijnen in de voorstelling gebeurt.  Bij deze ontvangst staan we met publieksbegeleiders voor je klaar om je door ons theater te begeleiden. 

De Meet & Feel begint drie kwartier voorafgaand aan de voorstelling en duurt circa 30 minuten. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Aanmelden voor de Meet & Feel kan via het reguliere online kaartverkoop systeem. Kies voor een prijssoort incl. Meet & Feel zodat wij weten dat we je kunnen verwachten.

Meer informatie om jouw bezoek goed voor te kunnen bereiden vind je op onze pagina bereikbaarheid. Heb je voorafgaand aan jouw bezoek aan ons theater nog vragen specifiek over de Meet & Feel bel of mail ons dan gerust. 

We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 020- 5305300 of info@theaterbellevue.nl. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kun je ook terecht bij onze kassamedewerkers. Zij zijn bereikbaar via kassa@theaterbellevue.nl en telefonisch op 020-5305301 

Heb je vragen of suggesties? Laat het ons weten via info@theaterbellevue.nl o.v.v. Meet & Feel.

 

 

 

Events in dit thema