Kaartverkoop

De kassa is per mail bereikbaar via kassa@theaterbellevue.nl

Telefonische openingstijden

di t/m zo
Bij lunchvoorstelling
11:00 - 14:00

Bij avondvoorstelling
17:00 - aanvang

Let op! Aan de kassa kan alleen met pin of de PodiumCadeaukaart betaald worden. Vlak voor de aanvang van de voorstelling kan de kassa i.v.m. de drukte aan de kassa niet altijd de telefoon beantwoorden.

Kaartverkoop via website

Kaarten kunnen betaald worden met Ideal of met creditcard (Mastercard of Visa). Reservering zonder betaling is op de website niet mogelijk. Online bestelde kaarten kunnen thuis uitgeprint worden of op een mobiel apparaat worden getoond. 

Telefonisch reserveren

Gereserveerde kaarten dienen binnen een maand na reserveren afgehaald of betaald te worden. Kaarten voor voorstellingen die binnen een maand plaatsvinden, blijven tot drie kwartier voor aanvang gereserveerd. Bij Bellevue Lunchtheatervoorstellingen geldt dit tot een half uur voor aanvang. Telefoonnummer kassa: 020-5305301 

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen kan vanaf een uur voor aanvang van de betreffende voorstelling een volgnummer voor de wachtlijst afgehaald worden aan de kassa. Niet afgehaalde kaarten worden kort voor aanvang van de voorstelling op volgorde van de wachtlijst verkocht.

Groepsreserveringen

Gezelschappen van tien personen en meer worden verzocht te reserveren via het bespreekbureau: bespreekbureau@theaterbellevue.nl / 020-530 5316 (di t/m vr)