Verhuur

Theater Bellevue, een toegankelijk, warm en sfeervol theater aan de Leidsekade, om de hoek van het Leidseplein, Amsterdams uitgaansgebied bij uitstek. De programmering biedt toneel, cabaret, dans, muziektheater en de unieke Bellevue Lunchtheaterproducties. Met gemiddeld 3 voorstellingen per dag is het een drukbezocht en geliefd theater. Niet in de laatste plaats omdat in het bijbehorende theatercafé-restaurant De Smoeshaan kan worden geluncht, gedineerd, geborreld en gevierd.  

Theater Bellevue biedt een professioneel podium met goede voorzieningen, kennis van zaken en een fijne sfeer. Plus een centrale ligging, goede bereikbaarheid en uitstekende horecafaciliteiten. 

Neem voor verhuur- en informatieverzoeken contact op met Yvonne Bos via yvonne@theaterbellevue.nl. Vermeld in de mail om welke datum/periode het gaat en beschrijf beknopt het doel en benodigdheden.  

NB. Vanwege de coronamaatregelen en daarmee de vele verschuivingen in onze programmering biedt onze verhuurkalender de komende periode slechts zeer beperkt mogelijkheden. Maar we kijken uiteraard graag naar wat er mogelijk is.