Voor bespelers

Techniek
Kijk hier voor alle informatie over de technische faciliteiten van Theater Bellevue.

Marketing

De afdeling Marketing heeft een standaardpakket aan publiciteitsmiddelen dat voor de volledige programmering ingezet wordt. Specifieke wensen omtrent publiciteit kunnen worden overlegd met de afdeling. Neem contact op met de afdeling via Casper Koster (casper@theaterbellevue.nl).

Tekst en beeld
Wij ontvangen graag z.s.m. publiciteitsteksten en -beeld, scènefoto's (beeld graag in hi-res), trailers en teasers. Alle teksten op de website, social media, in persberichten, advertenties etc. zullen wij baseren op de aangeleverde tekst. 

Drukwerk
Per productie ontvangen wij graag uiterlijk een maand voor aanvang van de eerste voorstelling:

  • 6x A2 affiches (indien beschikbaar 1x A0 affiche).
  • maximaal 250 flyers

Affiches en flyers worden op diverse plaatsen in het theater en in Theatercafé - Restaurant De Smoeshaan verspreid. Afhankelijk van de voorstelling kan er geflyerd worden na afloop van andere producties. De kosten voor het geleverde drukwerk zijn voor de bespeler. 

Standen kaartverkoop
Actuele standen kunnen worden opgevraagd via kassa@theaterbellevue.nl. *De verkochte stoelen zoals aangegeven op de plattegrond van de website zijn niet representatief.

Maandfolder
Iedere maand verschijnt onze maandfolder, met daarin alle producties voor de betreffende maand. Deze maandfolder wordt verspreid onder ca. 1500 abonnees en is te vinden in de hal en de foyer van Theater Bellevue en in Theatercafé & -Restaurant De Smoeshaan, en op ca. 200 plekken in Amsterdam.

Mailings / nieuwsbrieven
Afhankelijk van het genre, het bezoekersaantal en andere eventuele bijzonderheden, verschijnen er verschillende e-mailnieuwsbrieven rondom het programma in Theater Bellevue. Genreafhankelijk is dit een- tot tweemaal per maand. De e-mailnieuwsbrieven hebben een groot bereik: enkele duizenden adressen per genre of zaal.

Perslijsten / persberichten
Het programmaoverzicht van Theater Bellevue wordt maandelijks verstuurd naar lokale en landelijke pers.

Online
Alle producties worden opgenomen in de agenda op onze website. Dit houdt in dat de productie op speeldatum en in de zoekmachine te vinden is. Tevens verschijnt de productie op de speeldag(en) op de homepage.

Facebook, Twitter en Instagram worden volgens een schema op basis van de programmeringskalender ingezet en foto's, video's, recensies, quotes etc. worden zoveel mogelijk (door)geplaatst.

Verspreiding drukwerk
Driehoeksborden, 2-sign en frames op straat worden in Amsterdam gedaan door Centercom. Voor verspreiding in de horeca werkt Theater Bellevue samen met Flyerman. Het plaatsen van het logo van Theater Bellevue op posters moedigen we aan en versterkt de herkenbaarheid. In sommige gevallen kan Theater Bellevue bijdragen aan de verpreiding. Neem hiervoor contact op met de marketingafdeling. 

Logo Theater Bellevue
Het logo van Theater Bellevue is hier te downloaden in een liggende en een vierkante variant. Kijk in onze logo-guide voor meer informatie over het gebruik van het logo.
 

Contextprogramma's
Een inleiding, nagesprek, feestje of tentoonstelling rondom de voorstelling presenteren we met het label Bellevue Extra. Neem contact op met programmamaker Tom Helmer (tom@theaterbellevue.nl) om te zien wat mogelijk is. Voor het Bellevue Lunchtheater bieden we de bezoeker podcastinleidingen aan. Hiervoor werken we samen met dramaturg Luc de Groen (info@lucdegroen.nl).
 

Educatie
Voor bepaalde producties is het mogelijk om een educatieproject voor scholen te ontwikkelen. Neem voor meer informatie en voorwaarden contact op met afdeling educatie: nico@theaterbellevue.nl


Partners
Wij maken met veel plezier gebruik van de diensten van:


Peppered
(website)
Van Lennep (design website, huisstijl Bellevue Lunchtheater en maandprogramma)
Casper Koster (publiciteitsbeelden Bellevue Lunchtheater)
Video voor Theater (registraties Bellevue Lunchtheater)
Luc de Groen (podcastinleidingen).

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie