Uw bezoek aan Theater Bellevue

Beste bezoeker,

Fijn dat we u in Theater Bellevue mogen verwelkomen. Om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal maatregelen getroffen. We volgen de coronamaatregelen van de overheid. Hieronder leest u waar u met uw bezoek aan ons theater rekening moet houden.  

Coronatoegangsbewijs
Theater Bellevue ontvangt vanaf 31 augustus publiek mét Coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat we bij binnenkomst vragen uw Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl. We vragen hierbij om uw identiteitsbewijs om uw gegevens te controleren.

Lees hier alles over hoe het Coronatoegangsbewijs werkt.

Wij verwelkomen u graag via onze draaideur. Vanaf 30 minuten voor aanvang staat hier iemand klaar om uw coronatoegangsbewijs te controleren. 

Binnen in ons theater

  • Bij de kassa kunt u de gereserveerde kaarten afhalen.
  • De deuren van de zalen gaan 15 minuten voor aanvang open. Bij ingang van de zaal wordt uw toegangskaartje of e-ticket gecontroleerd.
  • Onze onbewaakte garderobe is geopend.
  • Na aanvang van de voorstellingen kunnen wij u helaas niet meer naar binnen laten.

Uw e-tickets
om uw online gekochte e-tickets gereed te hebben hoeft u alleen maar met uw mailadres in te loggen in uw account. U voert uw mailadres in, vraagt om een emailbevestiging en bevestigt de mail die uw vervolgens in uw inbox ziet. U komt dan in uw account en vind uw e-tickets onder de knop mijn e-tickets

Theatercafé en restaurant De Smoeshaan 
U bent van harte welkom in theatercafé en restaurant De Smoeshaan, waar u kunt neerstrijken voor een hapje of drankje. Kijkt u hier voor de nieuwe kaart of om te reserveren. Ook kunt u hier ook een drankje afhalen om mee te nemen de zaal in. 

Wij ontvangen u graag in goede gezondheid. Heeft u toch klachten? Blijf dan thuis en het laat het weten via onze kassa kassa@theaterbellevue.nl. De door u gekochte kaarten zullen worden omgezet in een tegoed, dat u kunt inzetten om op een ander moment een voorstelling in Theater Bellevue te bezoeken.