Amsterdams Kleinkunst Festival
Arjan Benning

Tweede Auditieronde AKF Sonneveldprijs 2019

Amsterdams Kleinkunst Festival
Jonge / frisse, veelal energieke, dikwijls dappere, wellicht muzikale en absoluut ambitieuze cabaretiers
do 15 nov - za 17 nov

Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Eva Crutzen, Yentl en de Boer en Stefano Keizers zetten ooit hun eerste stappen bij het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Tijdens de eerste, tweede en derde ronde van de AKF Sonneveldprijs wagen jonge/frisse, veelal energieke, dikwijls dappere, wellicht muzikale en absoluut ambitieuze cabaretiers en kleinkunstenaars de stap naar het podium van Klein Bellevue. Waar ze zich ten overstaan van publiek en de selectiecommissie van het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteren. Allen ambiëren een carrière in het theater en dromen ervan zich tijdens het festival te ontwikkelen binnen het vak. Welke talenten stomen door naar de volgende ronde en wie moeten het strijdtoneel verlaten? Moedig hen aan en ontdek de artiesten van de toekomst!

Gedurende de eerste ronde spelen de kandidaten 10 minuten van hun zelfgeschreven programma. Vijftien van hen mogen vervolgens 20 minuten laten zien tijdens de tweede ronde en negen talenten stromen door naar de 30 minuten durende derde ronde. Na deze ronde wordt bekend wie de zes halve finalisten van 2019 zijn!
 

Welke talenten stromen door naar de volgende ronde en wie moet hert strijdtoneel verlaten?

Deelnemers tweede voorronde AKF Sonneveldprijs 2019 (in willekeurige volgorde)

Donderdag 15 november
Meester Alex
Bamberg en Smit
Lisa Ostermann
YOUN
Rikkert van Huisstede

Vrijdag 16 november
Bart Melief
Fisimatente
EVA
Frank Boddin
Janske Dekkers

Zaterdag 17 november
Bonusmateriaal
Bader El Khalfi
Mirjam, Maartje en Eva
Judith Vissers
Rosa da Silva