Foto's: Anne van Zantwijk
AMSTERDAMS KLEINKUNST FESTIVAL

Halve Finale AKF Sonneveldprijs 2020

Amsterdams Kleinkunst Festival
3
apr
-
4
apr

De zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs strijden tijdens de halve finales om een plek in de grote finale in De Kleine Komedie. Na diverse selectierondes, een try-out tournee door heel Nederland, coaching van verschillende regisseurs en Keep an Eye Masterclasses, zijn de cabaret- en kleinkunsttalenten er klaar voor om hun programma in de Grote Zaal van Theater Bellevue te spelen.

N.B. De indeling van het programma wordt z.s.m bekend gemaakt. 

De zes halve finalisten die de komende maanden op tournee gaan zijn:

Beth & Flo
Luan Buleshkaj
Kitty Goemaat
Maria Kraaijkamp
Gitte Schelfhout
Lotte Velvet

De prijs die eerder al eens gewonnen werd door o.a. Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Peter van Rooijen, Yentl en de Boer, Glodi Lugungu en Rosa da Silva. Neem tijdens deze feestelijke avonden plaats op het pluche en maak kennis met de talenten van de toekomst!

In iedere halve finale treden drie kandidaten op met een programma van 30 minuten. Na afloop van de tweede halve finale maakt de juryvoorzitter de drie finalisten bekend.

Neem plaats op het pluche en maak kennis met de talenten van de toekomst!

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie