zo 22 mrt 16:00 - 18:00
voorronde I

Mooie Noten

Stichting GRAP
22 mrt
16:00 - 18:00
  • zo 22 mrt
    16:00 - 18:00
    voorronde I
    Klein Bellevue

Mooie Noten is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer- songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen.

Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een begrip in Nederland, niet in de laatste plaats door de prachtige podia waar de deelnemers spelen, met als hoogtepunt de finale in het Vondelpark Openluchttheater.

De voorrondes zijn op zondag 22 maart in Theater Bellevue, dinsdag 24 maart in de Roode Bioscoop en woensdag 8 april in De Nieuwe KHL. Drie winnaars van de voorrondes en drie acts met een wildcard gaan door naar de halve finale op maandag 8 juni in Paradiso Amsterdam. Daarvan gaan drie deelnemers uiteindelijk door naar de finale in het Vondelpark Openluchttheater. 

Amsterdamse popsong-competitie voor singer-songwriters

Meer over de makers

Stichting GRAP is de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. De GRAP, rebelse afkorting van GroepenRaad Amsterdamse Popmuziek, is in 1983 opgericht als popcollectief. Jaarlijks organiseert de GRAP events als competities, showcases en festivals. Zo krijgen Amsterdamse bands en acts de gelegenheid zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie.

GRAP is de belangrijkste schakel in de ontwikkeling van popmuziektalent in de stad. Zij helpt en begeleidt bij het bouwen van muzikale carrières en biedt talent een breed promotieplatform. GRAP biedt nieuw talent een podium op zelf georganiseerde dan wel door derden geïnitieerde showcases en festivals. GRAP neemt, al naar gelang de behoefte, een deel of het gehele begeleidingstraject van de ambitieuze, talentvolle muzikant ter hand.

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie