Foto: Casper Koster

(S)EXPERIMENT

Kirsten van Teijn
vr 28 aug - za 29 aug

In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. Een intieme avond rondom 21e-eeuwse liefde over gender, seksualiteit en identiteit. 

We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren? Kirsten begint bij de liefde.

Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten.

Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster...

“In essentie gaat het over ‘nieuwe vrijheid’ bereiken. Vrijheid van denken en handelen. Liefde klinkt de laatste tijd als een stippellijn waarvan niemand meer weet wie het heeft gezet. Volgens mij is het een kwestie van opnieuw indelen. Niet van grenzen uitvegen, maar van grenzen net ergens anders tekenen.”

Kirsten eert de 21e eeuwse liefde in al haar verrschijnings- vormen..

Credits

van, met Kirsten van Teijn
regie Vincent van den Elshout
dramaturgie, tekstcoach Eva Gouda
coach Jessica Borst
kostuum Lieke Arens
sounddesign Jelle Bruinsma