ITS 2020 ON TOUR: ArtEZ

Rudolphi Producties / ITS Festival
Maak kennis met het theatertalent van de toekomst
za 31 okt 18:30 - 19:00
  • za 31 okt
    18:30 - 19:00
    Ilse Geilen & Bregt van Deursen – OVER WINNEN
    Grote Zaal

Het ITS Festival is de bruisende ontmoetingsplek voor afstuderende theaterstudenten, professionals én theaterpubliek. Dit jaar gieten we de 30e editie van het ITS Festival eenmalig in een nieuwe vorm.

In samenwerking met Rudolphi Producties, dat jaarlijks pas afgestudeerd theatertalent presenteert in Het Debuut, gaan de afstudeervoorstellingen van de nieuwste generatie theatermakers on tour! Ieder theater biedt een of meer studenten een podium om hun werk te tonen.

 Ilse Geilen & Bregt van Deursen  
OVER WINNEN

ArtEZ Acteur + Docent Theater

Het vereist enorme wilskracht, mazzel en vakkundigheid om eerste te worden. Maar er is een reusachtig hart voor nodig om nummer twee te kunnen zijn. Een ode aan Sven toen hij net iets eerder afhaakte met de piepjestest dan Ilse. Een ode aan Jim Bakkum, Al Gore, maar vooral aan Buzz Aldrin. Want van alle miljarden mensen die ooit geleefd hebben, was hij de tweede die voet op de maan zette. In een wereld die gaat om winnen, is dit een ode aan de nummer twee.

Maak kennis met het theatertalent van de toekomst

Credits

concept, regie Bregt van Deursen
concept, spel Ilse Geilen
muziek Mike Meurs

Meer over de makers

Ilse Geilen & Bregt van Deursen 

"Onze samenwerking is ontstaan tijdens onze opleidingen aan ArtEZ Arnhem. Ilse (1996) studeerde dit jaar af aan de Toneelschool en Bregt (1996) aan de opleiding Docent Theater. Gedurende onze opleidingen kwamen we erachter dat we veel dezelfde interesses delen; het ongemak in de omgang met mensen, een wereld die maar door blijft razen en dan zelf soms even stilstaan. We besloten in ons laatste jaar onze fascinaties in een samenwerking te onderzoeken. Door ons verschil in achtergrond en opleiding vullen we elkaar aan, en dagen we elkaar uit nog onbekend terrein te betreden. Over Winnen is het resultaat van onze eerste samenwerking, en we hopen dat er nog veel voorstellingen zullen volgen."