Foto: Anneloes van den Adel

En dan nu

Anne Neuteboom
Try-out
di 14 mei en wo 15 mei

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond met Anne Neuteboom! Ze gaat voor het onbekende, het grensverleggende en het gewaagde. Durf jij mee te gaan op deze spannende ontdekkingstocht?

De unieke Anne Neuteboom werkt aan nieuw materiaal. Ze wil iets spannends. Iets anders. Misschien... iets gevaarlijks? Iets waarvan je brein uit elkaar klapt*. Een avond Anne Neut voert je langs bizarre gedachtenkronkels en geestige woede. Ze worstelt zich, nog altijd gefrustreerd, en op onvoorspelbare wijze het leven door. Ga mee op zoek. Deze keer is ze niet bang om te schieten**.
*figuurlijk edoch bezoek op eigen risico
**letterlijk edoch EU gecertificeerd speelgoed

 


De pers over vorige voorstellingen

"Frisse wind in het cabaretlandschap"  Nominatie Neerlands Hoop

"De Utrechtse cabaretière wist al meermaals te ontwapenen met haar uitstraling van het meisje met de grote mond en het kleine hartje." Trouw ★★★★

"Ze is fel en ze is zacht, ze is onbeschaamd en ze is bescheiden, kortom een complexe persoonlijkheid met een zuiver taalgevoel." Theaterkrant

"Anne Neuteboom straalt de ontwapenende dubbelheid van de mens uit. En is nog heel geestig ook."  Theaterkrant (keuze van de criticus)

“Ze pakt je in” Dagblad van het Noorden ★★★★

“Gelaagde theaterpersoonlijkheid” De Groene Amsterdammer

Credits

regie Hanneke Braam

Meer over de makers

De frisse en brutale cabaretier maakte al drie succesvolle programma's, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en ontving lovende recensies. 
"Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt.” Trouw ★★★★ (over vorige voorstelling Effe niet met je mening)