Foto: Melvin Simons

Let’s Get A Sampler Machine

Stephanie Louwrier / Via Rudolphi Producties
vooronderzoek
wo 31 jan - vr 21 jun

Betreed de betoverende wereld van Stephanie Louwrier in Lets Get a Sampler Machine

Met haar loopstation verkent ze grenzen, creëert unieke composities en onthult ze de absurditeit van het leven met humor en satire. Ervaar een funky rave waar cellulitis, Arie Boomsma en de kunst van het omzetten van chaos naar schoonheid samenkomen. Laat je meevoeren door Stephanie's muzikale genie en ontdek de magie van transformatie. Luister en dans stiekem een beetje mee.

EK Voetbal 21 juni
Wil jij naar de voorstelling, maar wil je ook de EK-wedstrijd niet missen? Na afloop kijk je Nederland-Frankrijk gewoon in Klein Bellevue, mét commentaar van Stephanie Louwrier, Peter Heerschop en Viggo Waas. En de bar is natuurlijk open. Kaartje voor de voorstelling is gegarandeerd plek.

Credits

concept, spel Stephanie Louwrier 
met dank aan Ruben Van Asselt 

Meer over de makers

Stephanie Louwrier is een rasperformer ​die moeiteloos theater mixt met televisie of film, rap combineert met ballads en stand up-comedy met poëzie. Na te zijn afgestudeerd als Theatraal Performer aan de Toneelacademie Maastricht, heeft zij ruimschoots haar sporen verdiend in de theaterwereld; zo is Steph al jaren een vaste waarde op Theaterfestival de Parade en tourt zij langs de theaters. Ze was te zien in de feministische onewomanshow Who run the world in samenwerking met Daria Bukvić, de Verleiders Female met o.a. Susan Visser en Jelka van Houten en meer.