Een theater is meer dan een gebouw. In dertig jaar heeft Theater Bellevue zich geprofileerd als een intieme, gastvrije ontmoetingsplek. En als smaakmaker, want het gevarieerde aanbod in de drie zalen - muziektheater, toneel, beeldend theater, moderne dans en kleinkunst – is zorgvuldig geselecteerd op een heldere inhoud en een originele vertelvorm. In de luwte van het verhitte publieke debat biedt Theater Bellevue een intieme vrijplaats voor actuele verhalen met nuance en diepgang die de geest
scherpen en die nieuwsgierig maken. Na afloop staat het publiek in theatercafé De Smoeshaan midden tussen de spelers en makers.

Theater Bellevue investeert in talentontwikkeling door het presenteren van de jongste generatie kleinkunstenaars en door zelf lunchvoorstellingen te produceren waarin nieuwe toneelschrijvers en regisseurs de ruimte krijgen. Om dit te kunnen blijven doen, zijn inkomsten van particulieren hard nodig. Daarom doen we een beroep op u, als trouwe en betrokken bezoeker van onze voorstellingen. Mede namens de theatermakers nodigt het team van Theater Bellevue u uit om ons extra te steunen.


Hoe kunt u ons steunen?

Liefhebber
Bondgenoot
Compagnon
Particulier Producent

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Schneider via:
steun@theaterbellevue.nl / 020-5305300


Theater Bellevue heeft een ANBI status en met de huidige Geefwet is het nog aantrekkelijker om ons te steunen. Meer informatie over de Geefwet kunt u hier vinden.

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie