Geacht jong publiek: Wees welkom! Dit gebouw is vandaag van jou. Deze verhalen zijn voor en van jou. Je mag hier wat van vinden. Je mag het mooi, ontroerend, verschrikkelijk of zelfs lelijk vinden. En kom vooral eens langs om jouw eigen verhalen te vertellen. 

Door middel van contextprogrammering én een hartelijke ontvangst maakt de educatie van Theater Bellevue voorstellingen en toneelschrijven toegankelijk voor een jong publiek.  

“De studenten voelen zich in Theater Bellevue  ‘kind aan huis’. Studenten geven aan dat zij ervaren dat het bruist en dat ze welkom zijn.  Hun nieuwsgierigheid naar programma’s in het theater is blijvend aan gezet.”
Annette de Ruiter – artistiek leider mbo PACT+ Theater

Wij kijken altijd uit naar jong publiek. Of zij nu voor het eerst het theater betreden, zelf ambities hebben om op het podium te staan, voorstellingen maken, teksten schrijven of met hun klasgenoten een ervaring komen delen. Wij vinden het belangrijk dat zij zich allemaal thuis voelen in ons theater.  

“Door het hele programma van ontvangst, workshop en nagesprek landde de voorstelling echt bij de leerlingen”
Docent Ignatius Gymnasium  

Gastheer van ons jonge publiek is Nico Tillie. Theaterdocent en –maker en gespecialiseerd in het werken met jongeren (Amsterdamse Jeugdtheaterschool, Theatergroep DEGASTEN, De Krakeling e.v.a.).

Informatie of reserveringen? Neem contact met ons op via nico@theaterbellevue.nl

Educatie