za 4 apr 18:00 - 19:30

CJP cabaret workshop

Johan Goossens
4 apr
18:00 - 19:30
  • za 4 apr
    18:00 - 19:30
    Melanie Studio

Een unieke cabaret workshop door Johan Goossens, speciaal voor CJP leden!

Altijd al willen weten hoe je dé perfecte grap bedenkt? En waarom sommige grappen zo goed vallen en andere juist helemaal niet? Speciaal voor CJP-leden organiseren CJP en Theater Bellevue een workshop cabaret. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je eigen anekdote en vorm je die om tot een hilarische conference.

Als CJP-lid betaal je voor de workshop €12,50. Er kunnen maximaal 2 tickets worden gekocht per CJP-pas. Wil je ook de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival bijwonen later op de avond? Dat kan! Een combi-ticket voor de workshop cabaret en een bezoek aan het Amsterdams Kleinkunst Festival is €20,- voor CJP-leden.

Johan Goossens leert jou hoe je dé perfecte grap bedenkt

Meer over de makers

Johan Goossens is cabaretier, schrijver en voormalig docent. Hij won in 2006 het Groninger Studenten Cabaret Festival, schreef columns voor Trouw en Het Parool, deed mee aan De Slimste Mens en Wie is de Mol? én werd genomineerd voor de Neerlands Hoop prijs voor meest veelbelovende cabaretier.

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie