Drag Therapy Night

Indie Nile / Teddy Tops / Lady Marmalade
za 11 mrt en vr 28 apr

Drag kunstenaar Indie Nile won afgelopen zomer op het Amsterdam Fringe Festival de International Bursary Award voor zijn drag-theatershow Lipsync theater: how 2 prepare 4 love. 

De jury omschreef zijn optreden als ‘een therapiesessie in drag, vol gevoeligheid én pophitjes uit de jaren ‘80’. De jury prees de voorstelling om de verrassende combinatie tussen diepgang en vrolijke camp.

Dit seizoen komt hij twee keer terug in Klein Bellevue met een avond vol lipsync, spoken word en improvisatietheater, gevoelig, grappig en prikkelend theater, helemaal over de liefde. Zijn winnende show How 2 Prepare 4 Love presenteert dit keer ook spoken-word artiest Teddy Tops als drag king en Lady Marmalade, de improvisatie koningin van de Burlesque. Maak je op voor een duizelingwekkende avond waarin het lachen en de ontroering hand in hand gaan. 

In How 2 Prepare 4 Love speelt Indie Nile therapeut en patiënt in een lipsync theatershow die deels therapiesessie, deels popspektakel is. Door beide mensen op het podium te spelen, voert Indie autotherapie uit om zijn liefdeswonden te helen en nodigt hij je uit om naar je eigen wonden te kijken. Bereid je voor om je favoriete ballads uit de jaren 80 te horen in een fantastisch origineel theaterstuk dat even grappig als aangrijpend is.