vr 2 mrt - za 3 mrt
Drie eigenzinnige en verschillende voorstellingen op één avond

De zolang we leven tour

Rajko Disseldorp, Jeroen Kant, Maarten Ebbers, en Thjum Arts
2
mrt
-
3
mrt
 • vr 2 mrt
  20:30 - 22:15
  Pauze 00:15
  met: Jeroen Kant, Thjum Arts, Rajko en zijn broer
  Klein Bellevue
 • za 3 mrt
  20:30 - 22:15
  Pauze 00:15
  met: Maarten Ebbers, Thjum Arts, Rajko en zijn broer
  Klein Bellevue

Cabaretier Rajko Disseldorp bundelt opnieuw de krachten met jonge makers.

Vrijdag 2 maart
Jeroen Kant, Thjum Arts, Rajko en zijn broer

Zaterdag 3 maart

Maarten Ebbers, Thjum Arts, Rajko en zijn broer

Begin 2015 startte Rajko Disseldorp samen met Tom Lash, Roel Meijvis en zijn broer Yuri Disseldorp het impresariaat Boomhut Zaken. Als de ‘allerjongste cabaretiers van Nederland’ speelden zij in seizoen 2015-2016 in ruim veertig theaters tijdens De zolang we leven tour. Dat wierp zijn vruchten af.

Ondertussen is Lash – onder regie van Yuri Disseldorp – avondvullend gegaan en bouwt Rajko verder aan het impresariaat, gericht op ontwikkeling.

Dit seizoen weer de theaters in, maar dan met nieuwe namen: Jeroen Kant en Thjum Arts. De zolang we leven tour. 

Drie eigenzinnige en verschillende voorstellingen op één avond

Credits

 spel Rajko Disseldorp, Jeroen Kant, Thjum Arts, Maarten Ebbers

Meer over de makers

Maarten Ebbers Maarten Ebbers (1980) won in 2009 de jury – en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Daarna volgden de soloprogramma’s Laat mij maar zitten (2010), Laat mij maar voorop (2012) en Appeltje Eitje (2015). Zijn nummer Eens maar nooit weer (SM-lied) werd in 2016 genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs. Verder is Ebbers verbonden aan Het Nieuwe Lied, treedt hij op met zijn band De medemens en is hij als acteur te zien in de voorstelling Oorlogsgeheimen, naar het gelijknamige boek van Jacques Vriens. Rajko en zijn broer Rajko en zijn broer (bestaande uit de broers Rajko en Yuri Disseldorp) behaalde in 2015 de finale van 't Groninger Studenten Cabaret Festival en in datzelfde seizoen speelde het duo in meer dan veertig theaters met 'De zolang we leven tour' als de 'allerjongste cabaretiers van Nederland'. Sindsdien zaten Rajko en Yuri niet stil. Rajko schreef voor Het Parool en zijn eerste non-fictieboek 'Hiphop in Nederland' verscheen, waarvoor hij de tien rappers van dit moment volgde. Yuri regisseerde onder andere cabaretier Tom Lash en speelde in het tweede seizoen van tv-serie Hollands Hoop. Nu zijn de broertjes terug. Met een gloednieuw programma. Verwacht snelle sketches en chaos, heel veel chaos.
Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie