Rob Hogeslag
Een verrassende dansavond met drie nieuwe werken

Danslokaal 6

Conny Janssen Danst / Korzo Producties / Dansateliers
22
sep
-
23
sep
 • za 22 sep
  20:30 - 22:00
  Grote Zaal
  Geweest
 • zo 23 sep
  20:30 - 22:30
  Grote Zaal
  Geweest

Danslokaal is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, waarbij talentvolle makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen in samenwerking met de dansers van het Rotterdamse gezelschap.

Artistiek leider Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, zoekt voor elke editie inspirerende partners en selecteert een bijzondere verscheidenheid aan talent. De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende dansavond met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst.


In deze zesde editie van DANSLOKAAL werken we samen met Dansateliers en Korzo Producties en zijn de volgende choreografen geselecteerd:

Ingrid Berger Myhre (Dansateliers)
Tu Hoang (Conny Janssen Danst)
Dunja Jocic (Korzo)

Een verrassende dansavond met drie nieuwe werken

Credits

dansers Adi Amit, Ian Ancheta, Maud Huizing, Martijn Kappers, Romee van de Meent, Hiro Murata, Richard Nagy, Mariko Shimoda, Chanel Vyent, Liza Wallerbosch
coaching Conny Janssen, Kristin de Groot (Dansateliers), Stacz Wilhelm (Korzo)

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie