AKF Deluxe: Wat verwacht je dan?

Hanneke Last / Diederik Jekel
za 6 apr - wo 10 apr

Diederik Jekel en Hanneke Last bundelen hun krachten en brengen de wereld van de wetenschap en poëzie samen.

In deze voorstelling gaan ze als moderne waarzeggers de toekomst te lijf. Met wetenschappelijke poëzie en muzikale factchecking proberen ze dat wat komen gaat voor iedereen makkelijker te maken. En leuker.

Hoe mooi is het om een asteroïde zilver te verven? Hoe is dat gevoel te verklaren dat de wereld steeds sneller gaat? Is het echt zo dat alle lichtjes aan de hemel gaan verdwijnen? Zijn er dingen die niet uitgevonden mogen worden? Maakt kennis rustig?

Diederik en Hanneke nemen je mee, helemaal naar het einde van de wereld, en na deze avond zal je meer weten over de toekomst, of misschien zal je op een andere manier naar de toekomst kijken. Of misschien knalt er precies op deze avond een asteroïde op de aarde. Wat verwacht je dan?

 Kijken in de toekomst met Hanneke Last en Diederik Jekel


 BELLEVUE EXTRA 

Zaterdag 6 april | Inleiding 19:45 uur
Voor aanvang van de voorstelling zal Tom Dicke, juryvoorzitter van de AKF Sonneveldprijs, een inleiding geven in de foyer.

Woensdag 10 april | Inleiding 19:45 uur
Voor aanvang van de voorstelling geven Hanneke Last en Diederik Jekel een inleiding in de foyer.

Credits

tekst, concept, uitvoering Diederik Jekel, Hanneke Last
muziek Jasper Slijderink

Meer over de makers

De voorstelling Wat verwacht je dan? is onderdeel van AKF Lab, een creatief laboratorium waarin gevestigde artiesten nieuwe experimenten opzetten en uitwerken voor publiek in Klein Bellevue.

Jaarlijks vindt in de eerste twee weken van april AKF Deluxe plaats, hét kleinkunstfestival van Nederland. AKF Lab is de proeftuin van het festival waar toptalenten nieuwe concepten kunnen ontwikkelen en presenteren in de kleine zaal van Theater Bellevue. Dit jaar wordt AKF Lab ingevuld door Hanneke Last en Diederik Jekel (Wat verwacht je dan) & Marco Lopes en Rajko Disseldorp (AKF Kleinkunst Mash-up).