© Janus van den Eijnden
try-out

Buiten de lijnen

Lucky Fonz III
7
feb
-
8
feb

Lucky Fonz III is natuurlijk één van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van hits als Ik heb een meisje, Linde met een E en App Me, en tv-programma’s als DWDD, Pauw en De Slimste Mens. Maar het theaterpubliek heeft Lucky Fonz inmiddels ook op een andere manier leren kennen; als bijzondere theatermaker, met shows waarin hij cabaret, kleinkunst en unieke liedjes combineert tot een onvergelijkbaar geheel.

In 2020 keert Lucky Fonz eindelijk weer terug naar de theaters, met een geheel nieuwe show. In Buiten de lijnen pakt Lucky Fonz de grote vragen aan, zoals "Wat is de zin van het leven?" en "Waarom staat er die w in erwt?". Naast de antwoorden brengt Lucky wederom alle elementen die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en -vooral- ontroering.

 

 IN DE PERS 

Over zijn vorige theatershow Superlekker 
"Telkens opnieuw verrast Lucky Fonz met verrassende observaties en originele humor… een mix van muziek en verhalen die inderdaad superlekker te noemen is." ★★★★ de Volkskrant

Verrassende observaties en originele humor

Credits

van, door Lucky Fonz III

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie