Foto: Rob Hogeslag
za 21 sep - zo 22 sep

Danslokaal 7

Conny Janssen Danst / Korzo / Dansateliers
21
sep
-
22
sep
  • za 21 sep
    20:30 - 22:15
    Grote Zaal
  • zo 22 sep
    20:30 - 22:15
    Grote Zaal

Danslokaal is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, waarbij talentvolle makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap. Artistiek leider Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, selecteert elke editie in samenwerking met Dansateliers en Korzo Producties een bijzondere verscheidenheid aan talent.

In Danslokaal 7 zijn dit choreografen Jason Mabana (Conny Janssen Danst), Rutkay Özpinar (Korzo) en Joseph Simon (Dansateliers). De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende dansavond met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst.
 

Na een reeks voorstellingen in de eigen studio in Rotterdam gaat Danslokaal 7 op tournee. Het trouwe publiek van Conny Janssen Danst krijgt zo de kans kennis te maken met het werk van deze jonge, aanstormende choreografen, die op hun beurt zo hun producties ook landelijk onder de aandacht kunnen brengen.

Conny Janssen selecteert elke editie een bijzondere verscheidenheid aan talent

Onderdeel van:
Dans op Dinsdag

Credits

choreografen Jason Mabana (Conny Janssen Danst), Rutkay Özpinar (Korzo), Joseph Simon (Dansateliers)
dansers Adi Amit, Maud Huizing, Martijn Kappers, Romee van de Meent, Hiro Murata, Youp Scheffer, Remy Tilburg, Chanel Vyent, Liza Wallerbosch
coaching Conny Janssen, Kristin de Groot (Dansateliers), Stacz Wilhelm (Korzo)
creatieve partners Dansateliers, Korzo 

Meer over de makers

Lees hier meer over de makers:

Biografie Jason Mabana
Biografie Rutkay Özpinar
Biografie Joseph Simon

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie