Foto: Roos de Bolster

Pie in the Sky

Boost Producties
22
jan
-
23
jan

Drie oersterke acrobaten zoeken de grenzen op van wapperende en met lucht volstromende objecten. Deze groeiende omgeving is de speelruimte van een muzikant, die aanvullende kracht in het schouwspel blaast met ventilatoren, luchtbuizen en ventielen.

Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek, worden de spelers telkens weer uitgedaagd de meest inventieve oplossingen te verzinnen en zo de zwaartekracht te tarten.

Weten de acrobaten zich een weg te banen door deze bijzondere wereld, of blijkt dat te mooi om waar te zijn? Aan hun halsbrekende toeren en het muzikale offensief zal het zeker niet liggen.

Pie in the Sky is een indrukwekkend acrobatisch beeldverhaal vol adembenemende trucs waarin het draait om veerkracht en vertrouwen; vertrouwen in jezelf, vertrouwen in elkaar en vertrouwen in je omgeving die geen moment hetzelfde is.

 IN DE PERS 

"Een fascinerende performance dankzij een esthetisch toneelbeeld, een sterke soundscape en de inzet van acrobatiek om een beeld te schetsen van verhoudingen tussen mensen"  Theaterkrant


 BELLEVUE EXTRA 
Meet and greet
Wo 22 jan | na afloop | in de zaal

Na afloop van de voorstelling Pie in the Sky organiseert Boost Producties een meet and greet tussen publiek en spelers.

Acrobatische circusperformance over veerkracht en vertrouwen

Credits

regie Lennie Visser
choreografie Hans Tuerlings
toneelbeeld Jelle Engel, Erik van Dongen
compositie Jonathan Bonny
muziek uitvoering Reggy van Bakel
acrobaten Marieke Thijssen, David Mupanda, Wilko Schütz
licht Maarten Verheggen

Meer over de makers

Boost Producties is één van de belangrijkste verkenners op het gebied van het nieuwe circus in Nederland. In alle voorstellingen zijn het fysieke lef, het onderlinge vertrouwen en het ontdekken van grenzen in de mens en de omgeving terug te vinden. Boost Producties kenmerkt zich door een versmelting van toneelbeeld, acrobatiek en theater en voegt hiermee een nieuwe term aan het podiumkunstenbestel toe: BAT: Beeldend Acrobatisch Theater. Na de eigentijdse voorstellingen als Redonda, Man met Hoed en Vita is Boost Producties dit seizoen met Pie in de Sky tijdens de zomerfestivals en in de theaters door heel Nederland te zien.

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie